Rådgivning

Vi rådgiver trygt og sikkert

Vi sørger for at du er tryg og tilpas med vores rådgivning

​Det der er vigtigt for dig, er vigtigt for os

Vi møder kunderne i øjenhøjde og taler jeres sprog. Med stor og bred erfaring indenfor stort set alle brancher, rådgiver vi dig så du føler dig sikker.

 
Lad os tage en uforpligtende dialog, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Som kunde hos Dueholm & Partnere står du aldrig alene. Få eksperthjælp hos os til alt fra revision og regnskab, til skat og moms. Vi tilbyder professionel og faglig rådgivning til alle typer af virksomheder, store som små. Vi tilfører din virksomhed værdi gennem en bred vifte af kompetencer, men hvad der gør os unikke, er vores ambitioner og evne til at formidle komplekse problemstillinger gennem let forståelig rådgivning.

Rådgivning

Hos Dueholm & Partnere rådgiver vi så det giver mening for dig og din situation, om det er privat eller i din virksomhed.


Vi lægger særlig vægt på det personlige og nære samarbejde hvor du bliver hørt. Gennem vores daglige rådgivning skaber vi mest værdi for dig.

Vi har stor erfaring med rådgivning inden for næsten alle brancher. Vi er ærlige og formidler vores rådgivning på en nem og overskuelig måde i øjenhøjde.

Vi har de værktøjer og den viden der skal til, for at du får en faglig og etisk god rådgivning, der passer til dig. Ikke to opgaver er ens og netop derfor skræddersyer og tilpasser vi vores rådgivning til den enkelte.​

Hos Dueholm & Partnere kan du bl.a. få hjælp til:

check   Økonomisk rådgivning (bankmøde, finansiering o.l)

check   Opstart af virksomhed og rådgivning af iværksættere

check   Bogholderi set-up

check   Generationsskifte og omstrukturering

check   Køb og salg af virksomhed

check   Køb og salg af fast ejendom

check   Forældrekøb

check   Andelsbolig- og ejerforeninger

check   Bogføring

check   Kreditorstyring

check   Debitorstyring

Kontakt os i dag

Start uforpligtende dialog

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske simpelt og gratis.

Dueholm & Partnere er medlem af FSR – Danske Revisorer og underlagt løbende kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for en god behandling.

Læs Cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Dueholm & Partnere, Godkendt Revisionshus

Århusgade 118, 2150 Nordhavn

Telefon: +45 22 41 29 70

E-mail: info@dueholmrevision.dk