Bogføring og lønadministration

Bogføring og lønadministration gjort overskueligt og bekvemt

Dueholm & Partnere giver overblik og tryghed. Vi er der for dig og din virksomhed. Vi hjælper nemlig vores kunder med bogføring, løn og rapportering. Gennem vores arbejde få du som kunde hos os overblik over økonomien i din virksomhed samt et troværdigt beslutningsgrundlag til, at du kan træffe de beslutninger, der er bedst for dig og din virksomhed.

​Det der skaber værdi for dig, skaber værdi for os

​​Hvis du og din virksomheder holder til et sted i eller omkring København eller Nordsjælland, så kan vi hjælpe dig med at varetage din bogføring. Vi holder nemlig til i Nordhavn, og vi kan derfor nemt komme rundt i hele området.

Bogføring med viden og indsigt

Om du ønsker en fuld, delvis eller ingen outsourcing af dit bogholderi og lønadministration, er helt op til dig. Oftest kan det være en tidskrævende proces og ganske vanskeligt at opretholde viden om relevant lovgivning.

Vi hos Dueholm & Partnere har den relevante viden og indsigt i din virksomhed, hvorfor vi kan sikre, at din virksomhed overholder lovgivning.

Foruden den regnskabstekniske del af bogføring og løn, har vi kendskab til en bred porteføljer af regnskabs- og lønsystemer. Er du i tvivl om den mest optimale sammensætning af systemer eller løsning for dig og din virksomhed, så rådgiver vi dig gerne. 

Hos Dueholm & Partnere kan du bl.a. få hjælp til:

check   Sparring

check   Årsafslutning

check   Forberedelse af materiale til revisor

check   Konsolidering

check   Projekt controlling

check   Risiko analyser

check   Compliance

check   Budgetter

check   Bogføring

check   Kreditorstyring

check   Debitorstyring

Lønadministration med eksperter

Overlad din lønadministration til vores løneksperter. Vi har mange års erfaring indenfor lønadministration, og vi sørger for alt lige fra overholdelse af lovgivning til indberetninger og lønsedler.

Vi lægger stor vægt på tryghed, hvorfor vi altid behandler dine og medarbejdernes personfølsomme oplysninger efter gældende lovgivning.

Har du spørgsmål? Kontakt os gerne

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan gøre din daglige virksomhedsdrift mere overskuelig med vores hjælp til bogføring, så kan du altid kontakte os. Vi tager gerne en snak om, i hvilket omfang du har brug for hjælp, og hvordan vi i så fald kan træde til.​

Læs også gerne fordelene ved vores hjælp til opsætning af årsregnskab.

Kontakt os i dag

Start uforpligtende dialog

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske simpelt og gratis.

Dueholm & Partnere er medlem af FSR – Danske Revisorer og underlagt løbende kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for en god behandling.

Læs Cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Dueholm & Partnere, Godkendt Revisionshus

Århusgade 118, 2150 Nordhavn

Telefon: +45 22 41 29 70

E-mail: info@dueholmrevision.dk