Private selvangivelser

Det der er vigtigt for dig er
​vigtigt for os

Dueholm & Partnere hjælper dig med din private selvangivelse.

Slip for besværet og lad os hjælpe dig

Med relevant viden og erfaring fra Dueholm & Partnere, sparer du både tid og besværet ved selv at skulle håndtere din private selvangivelse. Vi gør det nemt for dig, så du kan bruge din tid og energi hvor det giver mening.

Den tidligere "Udvidet Selvangivelse" er nu udskiftet med et "Oplysningskema". Reelt har det ingen betydning for dig som selvstændig. Processen er uændret, og alle selvstændige (enkeltmandsvirksomheder, interessentskaber eller SMV'er) i Danmark, har pligt til at indberette til skattestyrelsen. Dette sker via "Oplysningsskemaet".

Privat og udvidet selvangivelse (Oplysningsskema)

Har du en personligt ejet virksomhed, skal der tages stilling til beskatningsmodellen (PSL, VSO, KAO). Hos Dueholm & Partnere rådgiver vi dig til valg af den mest fordelagtige skattemodel for dig, herunder fordele/ulemper på både kort og lang sigt. Herunder assisterer vi med udarbejdelse af både det regnskabsmæssige resultat og det skattemæssige resultat, inkl. din personlige års- og forskudsopgørelse. 

Hos Dueholm & Partnere kan du bl.a. få hjælp til:

check   Udvidet selvangivelse (Oplysningsskema)

check   KAO og VSO

check   Forskuds- og årsopgørelser

Kontakt os i dag

Start uforpligtende dialog

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske simpelt og gratis.

Dueholm & Partnere er medlem af FSR – Danske Revisorer og underlagt løbende kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for en god behandling.

Læs Cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Dueholm & Partnere, Godkendt Revisionshus

Århusgade 118, 2150 Nordhavn

Telefon: +45 22 41 29 70

E-mail: info@dueholmrevision.dk