Revision og Regnskab

Revision og regnskab i øjenhøjde

Dueholm & Partnere skaber tryghed for dig og er opmærksomme på dig og dine forhold i din virksomhed. Lad os være din sparringspartner i det omfang og på den måde, der giver mening for dig og din virksomhed. Vi har den nødvendige know-how gennem mange års erfaring, og vores medlemskab af FSR er din tryghed for høj kvalitet.

En samarbejdspartner der giver mening

Lad os være din sparringspartner i det omfang og på den måde der giver mening for dig og din virksomhed. Vi har den nødvendige know-how gennem mange års erfaring, og vores medlemsskab af FSR er din tryghed for høj kvalitet.

Fra vores kontor i Nordhavn kan vi klare alle dine opgaver inden for revision og regnskab, hvis du eksempelvis driver en virksomhed i København eller Nordsjælland. Vi tilbyder en personlig hjælp i øjenhøjde, så du altid er informeret om din virksomheds økonomiske forhold.

Revision og regnskab for store og små virksomheder

Med Dueholm & Partnere som din personlige revisor, sørger vi for, at dit regnskab er både troværdigt, overholder lovgivning og er let læseligt og forståeligt. Uagtet om du repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed eller større virksomhed, leverer vi service og revision i øjenhøjde. Det, der er vigtigt for dig, er vigtigt for os.

Revision

Som godkendte revisorer foretager vi lovpligtig revision i Danmark. Vi foretager dagligt revision for både små og mellemstore virksomheder. Vi udfører revision og rådgivning til aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, andelsboligforeninger, foreninger mv.

Regnskab

Dit regnskab er vigtigt for os. Vi gør det nemt for dig at holde styr på dit regnskab, om det er privat eller for din virksomhed. Vi sørger for at du får mest muligt ud af dit resultat og regnskab ved løbende at gennemgå, kontrollere og optimere det. Dueholm & Partnere garanterer, at dit regnskab godkendes og overholder al lovgivning.

Værdiskabende revision

Udover vores lovpligtige ydelser, som sikrer dit regnskab troværdighed og overholdelse af lovkrav og deadlines fra Erhvervsstyrelsen, handler revision i høj grad om at åbne dørene for bedre finansieringsmuligheder og forhandlingsstyrke overfor bankerne. Vi gør en dyd ud af at kommunikere komplekse problemstillinger på en forsimplet og let forståelig måde, og vi fungerer som en naturlig del af din forretning, og som et bindeled mellem offentlige myndigheder og din virksomhed.

Regnskabsopstilling

Regnskabsopstillingen indeholder din virksomheds resultatopgørelse, balance og andre nødvendige nøgletal og er hele grundlaget for de lovpligtige indberetninger.

Få skabt overblik over virksomhedens økonomiske status. Som et naturligt led i revision eller arbejde med anden form for erklæring, tilbyder vi opstilling af dit årsregnskab. Hos Dueholm & Partnere garanterer vi fuld gennemsigtighed og sørger for at rådgive om udnyttelse af alt potentiale for både regnskabs- og skattemæssige fordele.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om, hvordan vi kan varetage opgaver med revision og regnskaber for din virksomhed? Så hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os i dag

Start uforpligtende dialog

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske simpelt og gratis.

Dueholm & Partnere er medlem af FSR – Danske Revisorer og underlagt løbende kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for en god behandling.

Læs Cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Dueholm & Partnere, Godkendt Revisionshus

Århusgade 118, 2150 Nordhavn

Telefon: +45 22 41 29 70

E-mail: info@dueholmrevision.dk