Ledige stillinger

Jobmuligheder hos Dueholm & Partnere

Vi søger løbende nye medarbejdere. Stillingerne vil være synlige her på siden. Har vi ikke slået det jobopslag op til netop den stilling du søger, så frygt ej – du kan naturligvis altid sende os en uopfordret ansøgning.

Revisor søges

​Vil du være en del af en revisions- og rådgivningsvirksomhed i vækst? Og brænder du for at være en del af et lille team af engagerede medarbejdere, så har vi måske jobbet til dig.

Vi har den seneste tid oplevet en forrygende tilgang af nye kunder og opgaver og tiden er nu til, at vi skal have en ny kollega. Vi søger til vores kommende kontor i Nordhavn (helt nye lokaler, https://woods-office.com/nordport/?availability=vacant) en revisor, der kan arbejde selvstændigt og er i stand til at servicere egen kundeportefølje. Vi er et dynamisk team på 2 revisorer, som lægger stor vægt på vores arbejde, sparring med hinanden og vores tid udenfor kontoret.

Profilen der eftersøges, har nogle års erfaring med bogføring, regnskab og skat. Profilen er udadvendt og serviceminded, god til at formulere sig på skrift og i tale samt formår at udvise fleksibilitet efter behov.

Du kan se frem til at varetage følgende opgaver bogføring, regnskabsopstilling, andre erklæringsopgaver, rådgivning om bogholderimæssige forhold, rapportering til kunder etc.

Vi har på kontoret en virksomhedskultur, hvor vi alle føler os værdsatte og inddraget. Vi bestræber os på, at alle dage skal være lærerige, meningsfyldte og med god energi. Vi har en god og respektfuld tone og ønsker kun hinanden det bedste. På vores kommende kontorsted i Nordhavn, vil der være forskellige sociale aktiviteter, ligesom vi til tider også foretager os noget udenfor kontoret.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og gerne med en videopræsentation af dig selv. Samtaler vil blive afholdt løbende. Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Martin Dueholm står til rådighed for besvarelse af spørgsmål til stillingen og varetager drøftelser af ansættelsesforhold m.v.

Martin Dueholm

mdu@dueholmrevision.dk

Telefon: 22 39 12 02

Kontakt os i dag

Start uforpligtende dialog

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske simpelt og gratis.

Dueholm & Partnere er medlem af FSR – Danske Revisorer og underlagt løbende kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for en god behandling.

Læs Cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Dueholm & Partnere, Godkendt Revisionshus

Århusgade 118, 2150 Nordhavn

Telefon: +45 22 41 29 70

E-mail: info@dueholmrevision.dk