Årsregnskab

Hjælp til årsregnskab for små og store virksomheder

Hos Dueholm & Partnere kan vi tilbyde at varetage årsregnskaber for både enkeltmandsvirksomheder, større selskaber og alt herimellem. Vi tilbyder regnskabsassistance i forbindelse med årlige opgørelser og indberetninger, så du kan få styr på din virksomheds nøgletal og sørge for, at de lever op til de gældende love og krav på området.

Få styr på din virksomheds årlige opgørelse

Som erfarne og godkendte revisorer er dit årsregnskab i de bedste hænder hos os. Vi har kontorlokaler i Nordhavn i København, og vi kan derfor hjælpe forskellige virksomheder med regnskabsopgaver i hele Hovedstadsområdet samt i Nordsjælland. Hvis du står og kunne bruge hjælp til at udforme dit årsregnskab, er vi også til din rådighed.

Opnå fordele med vores opsætning af årsregnskab

Med en dybtgående forståelse for revisionsarbejdet, er vi dedikerede til at hjælpe dig og din virksomhed med at navigere gennem de finansielle udfordringer, der kommer med blandt andet vækst og ekspansion. Ved at vælge os til at varetage dit årsregnskab, får du en kompetent og pålidelig partner, der tilpasser sit arbejde til at forbedre din virksomheds finansielle præstationer og overholde alle lovmæssige krav.

Vi forstår, at hvert firma har sine egne udfordringer, og vi vores arbejde er derfor skræddersyet til at imødekomme netop dine udfordringer og behov. Vi hjælper derfor med opstilling af årsregnskab med fuld gennemsigtighed, og vi rådgiver dig desuden gerne om, hvordan du udnytter det fulde potentiale i forbindelse med at opnå regnskabs- og skattemæssige fordele.

Kontakt os og få en uforpligtende dialog

Er du træt af selv at skulle holde overblikket over din virksomheds årsregnskab? Så kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan varetager dine revisionsopgaver for dig. Vi kan desuden også hjælpe dig med øvrige opgaver inden for bogføring, lønadministration og meget andet, hvis du ønsker en samlet løsning hos ét revisionsfirma.

Kontakt os i dag

Start uforpligtende dialog

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske simpelt og gratis.

Dueholm & Partnere er medlem af FSR – Danske Revisorer og underlagt løbende kvalitetskontrol, hvilket er din garanti for en god behandling.

Læs Cookiedeklaration her

Kontaktoplysninger

Dueholm & Partnere, Godkendt Revisionshus

Århusgade 118, 2150 Nordhavn

Telefon: +45 22 41 29 70

E-mail: info@dueholmrevision.dk