Private selvangivelser

Det der er vigtigt for dig er vigtigt for os

Dueholm & Partnere hjælper dig med din private selvangivelse.

Start uforpligtende dialog

Oplev hvordan et samarbejde kan være gennemsigtigt
Ikke to virksomheder er ens. Lad os finde en løsning, der tager udgangspunkt i lige præcis din virksomheds særlige arbejdsgange.

Slip for besværet og lad os hjælpe dig

Med relevant viden og erfaring fra Dueholm & Partnere, sparer du både tid og besværet ved selv at skulle håndtere din private selvangivelse. Vi gør det nemt for dig, så du kan bruge din tid og energi hvor det giver mening.
Den tidligere "Udvidet Selvangivelse" er nu udskiftet med et "Oplysningskema". Reelt har det ingen betydning for dig som selvstændig. Processen er uændret, og alle selvstændige (enkeltmandsvirksomheder, interessentskaber eller SMV'er) i Danmark, har pligt til at indberette til skattestyrelsen. Dette sker via "Oplysningsskemaet".

Privat og udvidet selvangivelse (Oplysningsskema)

Har du en personligt ejet virksomhed, skal der tages stilling til beskatningsmodellen (PSL, VSO, KAO).  Hos Dueholm & Partnere rådgiver vi dig til valg af den mest fordelagtige skattemodel for dig, herunder fordele/ulemper på både kort og lang sigt. Herunder assisterer vi med udarbejdelse af både det regnskabsmæssige resultat og det skattemæssige resultat, inkl. din personlige års- og forskudsopgørelse. 
Hos Dueholm & Partnere kan du bl.a. få hjælp til:
Udvidet selvangivelse (Oplysningsskema)
KAO og VSO
Forskuds- og årsopgørelser
Om Dueholm & Partnere

Vi praktikserer et tæt samarbejde med vores kunder

Dueholm & Partnere er den perfekte samarbejdspartner, når ord som gennemsigtighed, forståelighed, respekt og effektivitet betyder noget for dig.
Vi har stor og relevant erfaring inden for de fleste brancher.
Vi møder kunderne i øjenhøjde og taler dit sprog.
Det der er vigtigt for dig, er vigtigt for os.
Hør Martin præsentere Dueholm & Partnere

Start uforpligtende dialog

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske simpelt og gratis.
© 2022 Dueholm & Partnere, Godkendt revisionshus
CVR.: 21631930
envelopeinboxuserusersphonemap-markercalendar-fullpie-chartchart-barsselectcrossmenuplus-circlelayers