Revision og Regnskab

En samarbejdspartner i øjenhøjde

Dueholm & Partnere skaber tryghed for dig og er opmærksomme på dig og dine forhold i din virksomhed.

Start uforpligtende dialog

Oplev hvordan et samarbejde kan være gennemsigtigt
Ikke to virksomheder er ens. Lad os finde en løsning, der tager udgangspunkt i lige præcis din virksomheds arbejdsgange.

En sparringspartner der giver mening

Lad os være din sparringspartner i det omfang og på den måde der giver mening for dig og din virksomhed. Vi har den nødvendige know-how gennem mange års erfaring, og vores medlemsskab af FSR er din tryghed for høj kvalitet.
Hør Martin fortælle hvordan vi arbejder med regnskab og revision
Med Dueholm & Partnere som revisor, sørger vi for at dit regnskab er både troværdigt, overholder lovgivning og er let læseligt og forståeligt. Uagtet om I repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed eller større virksomhed, leverer vi service og revision i øjenhøjde. Det der er vigtigt for dig er vigtigt for os. 

Revision

Som godkendte revisorer foretager vi lovpligtig revision i Danmark. Vi foretager dagligt revision for både små og mellemstore virksomheder. Dueholm & Partnere udfører revision og rådgivning til aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, andelsboligforeninger, foreninger mv.
Hos Dueholm & Partnere kan du bl.a. få hjælp til:
Revision
Regnskab

Regnskab

Dit regnskab er vigtigt for os. Dueholm & Partnere gør det nemt for dig at holde styr på dit regnskab, om det er privat eller for din virksomhed. Vi sørger for at du får mest muligt ud af dit resultat og regnskab. Vi gennemgår, kontrollerer og optimerer.

Dueholm & Partnere garanterer at dit regnskab godkendes og overholder al lovgivning.

Værdiskabende revision

Hos Dueholm og Partnere er du altid tæt på din revisor. Udover vores lovpligtige ydelser, som sikrer dit regnskab troværdighed og overholdelse af lovkrav og deadlines fra Erhvervsstyrelsen, handler revision i høj grad om at åbne dørene for bedre finansieringsmuligheder og forhandlingsstyrke overfor bankerne.

Vi gør en dyd ud af at kommunikere komplekse problemstillinger på en forsimplet og let forståelig måde, og fungerer som en naturlig del af din forretning, bindeled mellem offentlige myndigheder og din virksomhed. 

Regnskabsopstilling

Regnskabsopstillingen indeholder din virksomheds resultatopgørelse, balance og andre nødvendige nøgletal og er hele grundlaget for de lovpligtige indberetninger.

Få skabt overblik over virksomhedens økonomiske status. Som et naturligt led i en revision eller arbejde med anden form for erklæring, tilbyder vi opstilling af dit årsregnskab. Hos Dueholm & Partnere garanterer vi fuld gennemsigtighed og sørger for at rådgive om udnyttelse af alt potentiale for både regnskabs- og skattemæssige fordele.
Om Dueholm & Partnere

Vi praktikserer et tæt samarbejde med vores kunder

Dueholm & Partnere er den perfekte samarbejdspartner, når ord som gennemsigtighed, forståelighed, respekt og effektivitet betyder noget for dig.
Vi har stor og relevant erfaring inden for de fleste brancher.
Vi møder kunderne i øjenhøjde og taler dit sprog.
Det der er vigtigt for dig, er vigtigt for os.
Hør Martin præsentere Dueholm & Partnere

Start uforpligtende dialog

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske simpelt og gratis.
© 2022 Dueholm & Partnere, Godkendt revisionshus
CVR.: 21631930
envelopeinboxuserusersphonemap-markercalendar-fullpie-chartchart-barsselectcrossmenuplus-circlelayers