Vi leverer stor erfaring og faglig ekspertise

Vi er en mindre revisionsvirksomhed og det ser vi klart som en fordel for både os og jer, da vi alle har kendskab til din virksomhed og er i helt tæt samarbejde med dig hele vejen.
Revision og Regnskab
Vi er din virksomheds sparringspartner og gennem vores høje faglighed, opnår du en tryghed for, at årsrapporten overholder årsregnskabsloven og skaber troværdighed.
Se mere her

Bogføring og løn
Vi gør hverdagen nemmere og administrerer både løn og bogføring i det omfang, Du har brug for, så Du kan bruge dine kræfter der, hvor Du er bedst.
Se mere her

Rådgivning
Vi skræddersyer vores rådgivning, og rådgiver i øjenhøjde. Vores formidling er nem og overskuelig, så dine ønsker bliver hørt.
Se mere her

Private selvangivelser
Vi hjælper dig med at få styr på dine fradrag og din private selvangivelse. Vi assisterer gerne med en gennemgang af din privatøkonomi og skatteoptimerer din personlige indkomst.
Se mere her

Andre services
Andre services omfatter b.la. budgetlægning, økonomistyring, stiftelse af virksomheder, generationsskifte, omstrukturering mv.
Se mere her

Om Dueholm & Partnere

Vi praktikserer et tæt samarbejde med vores kunder

Dueholm & Partnere er den perfekte samarbejdspartner, når ord som gennemsigtighed, forståelighed, respekt og effektivitet betyder noget for dig.
Vi har stor og relevant erfaring inden for de fleste brancher.
Vi møder kunderne i øjenhøjde og taler dit sprog.
Det der er vigtigt for dig, er vigtigt for os.
Hør Martin præsentere Dueholm & Partnere

Start uforpligtende dialog

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske simpelt og gratis.
© 2022 Dueholm & Partnere, Godkendt revisionshus
CVR.: 21631930
envelopeinboxuserusersphonemap-markercalendar-fullpie-chartchart-barsselectcrossmenuplus-circlelayers