Revisor i Nordsjælland

Revisionshus placeret i Hørsholm i Nordsjælland

Vi servicerer vores kunder, som spænder bredt over Hele Danmark, med revision i øjenhøjde. 

Start uforpligtende dialog

Oplev hvordan et samarbejde kan være gennemsigtigt
Ikke to virksomheder er ens. Lad os finde en løsning, der tager udgangspunkt i lige præcis din virksomheds arbejdsgange.

Godkendt revisor i Nordsjælland

Vi er et moderne revisions- og rådgivningshus beliggende centralt i Nordsjælland.
Vi er kendt som et mindre revisionshus i Nordsjælland, hvor fokus er på at yde kompetent men jordnær rådgivning og services for vores kunder. Vi både holder, hvad vi lover, og leverer kvalitetsydelser og langsigtet seriøs rådgivning indenfor revisionserklæringer, regnskab, bogføring og SKAT.

Vi er seriøse omkring vores rådgivning, og det er derfor vores vigtigste opgave, at gøre dig og din virksomhed i stand til at træffe de rette valg, der kan indfri dine økonomiske forventninger samt ambitioner både privat eller for din virksomhed.
Vi møder vores kunder i øjenhøjde og taler dit sprog. Med stor og relevant erfaring inden for de fleste brancher kan vi hjælpe dig der hvor du har brug for vejledning og hjælp.

I Dueholm & Partnere dækker vi det meste af Danmark og det inkluderer med garanti også der hvor du sidder. Vores kundekartotek er bredt og strækker sig hovedsageligt over Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi også har vores hovedsæde. 
Vores kernekompetancer
Du er velkommen til at klikke på de enkelte services for at læse mere om hvordan vi arbejder indenfor disse områder.
Revision og Regnskab
Bogføring og løn
Rådgivning
Private selvangivelser
Geografisk dækker vi områder og byer i hele Danmark. Alle disse kunder har forskellige ønsker, behov og udfordringer, som vi imødekommer. Med centralt kontor i Hørsholm, har vi mange kunder fra vores nærområder i Hørsolm, Helsingør, Hillerød, Lyngby og København.  

Vi er lokalt engagerende i vores egne fire lokalområder i Nordsjælland, hvilket betyder at vi sætter os ind i vores kunder og deres behov, og det er bare nemmere når afstanden er kort.

Vi tager dig og din virksomhed seriøst, og vi ved hvad der rør sig nationalt og særligt lokalt. Det er vigtigt for os at du er tilpas og føler dig set, og netop derfor skræddersyr vi vores rådgivning og sparring så det passer dig i din hverdag. 
Revisor i Hørsholm
I Hørsholm og omegn står Dueholm & Partnere, som er registrerede revisorer altid klar til at hjælpe dig og jeres virksomhed. Uanset om du har brug for rådgivning, sparring, eller revision services. Således kan vi hjælpe dig eller din virksomhed med, at træffe de økonomisk rigtige beslutninger. 

Vi har placeret vores kontor i hyggelige og nære omgivelser i Hørsholm, med dennes mange lokale muligheder, da byen udover dens nære område, giver os et centralt udgangspunkt for vores kunder at besøge os samt for os at køre ud fra. 
Lokaltkendskab
Branchekendskab og forståelse
Revisor i Lyngby
I Helsingør og omegn står Dueholm & Partnere, som er registrerede revisorer altid klar til at hjælpe dig og jeres virksomhed. Uanset om I har brug for rådgivning, sparring, eller revision services. Således kan vi hjælpe dig eller din virksomhed med, at træffe de økonomisk rigtige beslutninger. 

Vi har placeret vores kontor i kort kørselsafstand fra Lyngby i den centralplaceret nærby Hørsholm. Da vores indehaver Martin Dueholm er bosat i Lyngby og aktiv i nærområdet, har vi et stærkt lokaltkendskab til Lyngby, hvilket vi benytter i vores rådgivning og revision. 
Vi har flere kunder tilknyttet den store universitetsby og vi ved derfor særligt hvad der rør sig i byen. 
Revision i øjenhøjde
Lokaltkendskab
Branchekendskab og forståelse
Revisor i Helsingør
I Helsingør og omegn står Dueholm & Partnere, som er registrerede revisorer altid klar til at hjælpe dig og jeres virksomhed. Uanset om I har brug for rådgivning, sparring, eller revision services. Således kan vi hjælpe dig eller din virksomhed med, at træffe de økonomisk rigtige beslutninger. 

Vi har placeret vores kontor i kort kørselsafstand fra Helsingør i den centralplaceret nærby Hørsholm. Da flere af vores ansatte er bosat i Helsingør og aktive i nærområdet, har vi et stærkt lokaltkendskab til Helsingør, hvilket vi benytter i vores rådgivning og revision. 
Vi ved hvad der rør sig på toppen af nordsjælland og har flere kunder tilknyttet den historiske handelsby. En by fuld af mange lokale virksomheder, store som små. 
Revision i øjenhøjde
Lokaltkendskab
Branchekendskab og forståelse
Revisor i Hillerød
I Hillerød og omegn står Dueholm & Partnere, som er registrerede revisorer altid klar til at hjælpe dig og jeres virksomhed. Uanset om I har brug for rådgivning, sparring, eller revision services. Således kan vi hjælpe dig eller din virksomhed med, at træffe de økonomisk rigtige beslutninger. 

Vi har placeret vores kontor i kort kørselsafstand fra Hillerød i den centralplaceret nærby Hørsholm. 
Vi har stor kendskab til Hillerød og kører gerne til den den store handelsby, for at tage et uforpligtende møde. Hillerød er en smuk slotsbyen, med en stor repræsentation af erhvervsvirksomheder. Vi har en finger på pulsen og følger Hillerøds udvikling på tæt hånd. 
Revision i øjenhøjde
Lokaltkendskab
Branchekendskab og forståelse
Om Dueholm & Partnere

Vi praktikserer et tæt samarbejde med vores kunder

Dueholm & Partnere er den perfekte samarbejdspartner, når ord som gennemsigtighed, forståelighed, respekt og effektivitet betyder noget for dig.
Vi har stor og relevant erfaring inden for de fleste brancher.
Vi møder kunderne i øjenhøjde og taler dit sprog.
Det der er vigtigt for dig, er vigtigt for os.
Hør Martin præsentere Dueholm & Partnere

Start uforpligtende dialog

Vi hjælper og rådgiver vores kunder med at få den bedste løsning. Book et uforpligtende møde med os allerede i dag. Det er ganske simpelt og gratis.
© 2022 Dueholm & Partnere, Godkendt revisionshus
CVR.: 21631930
envelopeinboxuserusersphonemap-markercalendar-fullpie-chartchart-barsselectcrossmenuplus-circlelayers